Over ons

Meer dan 40 jaar ervaring

Over ons

Meer dan 40 jaar ervaring

Wie zijn wij

De campertraining is ontwikkeld door zeer ervaren praktijkmensen. Deze mensen zijn geboren op en tussen de wielen. Op 9 jarige leeftijd mocht André Rozendom reeds een slipdemonstratie geven met een VW kever tijdens de opening van de anti-slipschool van zijn vader. In de jaren die volgden werden ongeveer alle papieren gehaald die mogelijk waren, zoals alle rijbewijzen en daarna alle instructie bewijzen met aanvullingen voor vervoer gevaarlijke stoffen, personenvervoer enz. De voormalige anti-slipschool werd met familie en personeel verder uitgebouwd tot een professioneel instituut welke door de consumentenbond destijds als beste getest werd. Nadat het opleidingsinstituut overging in andere handen en wereldwijd contacten en leveringen plaatsvonden voor o.a. rijsimulatoren en het geven van presentaties op congressen over verkeersveiligheid, werd het reizen afgeschaft en een directietaak ingevuld in Nederland bij een politie rijopleidingscentrum. De laatste jaren werden o.a. nieuwe trainingen ontwikkeld voor opdrachtgevers en zo is de campertraining tot stand gekomen op een geweldige locatie waarbij saillant detail is dat op het camperpark Midas vele jaren geleden de slipdemonstratie als 9 jarige werd gegeven.

Over ons campertraining
Locatie campertraining Camperpark Midas

Onze locatie

Onze campertrainingen vinden plaats op Camperpark Midas in Rijssen. 

Luxe faciliteiten
Een camperplaats die beschikt over de standaard faciliteiten en ook luxe faciliteiten als: overdekte zithoek met bar, sauna, jeu de boules baan en
hondenuitlaatplaats.

Middenin de natuur
Daarnaast bevindt de camperplaats zich middenin de natuur van het “Hollands Schwarzwald”. Na de campertraining kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de vogelgeluiden op het terrein. Of de omgeving te voet of per fiets verkennen.

“De campertraining op Camperpark Midas is een gezellige en leerzame dag op een fantastische locatie. Het is naast een leerzame dag gewoon een leuk uitje!”